Kontakt

 

Hör av dig!

Kontakta oss

 

+46 702 375 453

info@bcbabycrown.com

 
 
 
 

Vanliga frågor

 

 

Hur mycket kosta leveransen?


 

Notera! Villkoren nedan reglerar endast leveranser inom Sverige.

För leveranser till övriga världen, klicka här

Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via e-post till dig.


Leveransbekräftelse

När vi har packat din order skickar vi ytterligare en bekräftelse, en leveransbekräftelse. Från det kan du gå in på ”Min Sida” för att hitta mer information om din order.


Fraktkostnader

35 kr inom Sverige. Fri frakt på alla beställningar över 499 kr!


Beräknad leveranstid

7-10 arbetsdagar med Posten.


Våra leveranssätt

Posten Norden

Vi har valt Posten som distributör på grund av deras många och spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser samt smidiga leveranser rakt ned i brevlådan (för de mindre varorna). Detta för att vi ska kunna vara så tillgängliga som möjligt för er kunder runt om i landet.


UPS Express Saver

UPS har vi som vår andra distributör då vi även vill ge våra kunder möjligheten att få alla storlekar på paket levererat direkt hem till dörren med en kort leveranstid. Om man inte är hemma när paketet levereras får man en avi i brevlådan. På avin informerar UPS om när de har varit vid leveransadressen och att de återkommer dagen efter vid samma tid eller att man kan ringa dem och ändra adress om man skulle vilja. Vi rekommenderar därför alla som beställer via UPS att skriva in den adress som man troligen kommer att befinna sig på dagen efter beställning mellan 09-18, det kan också vara en alternativ adress som tillexempel din jobbaddress. UPS gör alla sina leveranser mellan 09-18 och alla paket som skickas med UPS kräver en signatur vid leveransen.

 

Hämta ditt paket hos oss i Lödöse

Hämta ditt paket i vår butik i Sturegallerian, Stockholm. När ditt paket finns att hämta ut får du ett sms med en 4 -siffrig kod. Vänligen notera att du har 14 arbetsdagar på dig att hämta ut ditt paket i Babyshop Store och glöm inte att ta med legitimation.

Norra Pilvägen 3

463 72 Lödöse

Tel: 0702375453

Måndag-onsdag 10.00-19.00


Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den.


Är du under 18 år?

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss!

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

BANK